Від чого ніколи не відмовляться діти та дорослі – так, від піци. А якщо приготувати її у вигляді мафінів? Так, щоб було зручно їсти навіть в дорозі, в школі або брати на швидкий перекус на навчання.

Читайте також Секрет справжніх дерунів: готуємо разом з Ярославським

Мафіни-піца надзвичайно легкі у приготуванні, зручні у транспортуванні та ситні. Ви можете змінювати інгредієнти начинки за бажанням.

Рецепт піци у мафінах

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 12 штук

Приготування:

  • ️Яйця, сіль, цукор, спеції, кефір, томатну пасту, олію збовтуємо вінчиком. Додаємо просіяне пшеничне борошно, соду, розпушувач та замішуємо однорідне тісто.
  • ️Нарізаємо невеличкими кубиками шинку або ковбаску, болгарський перець, натираємо на великій терці твердий сир. Додаємо до тіста нарізану шинку, болгарський перець, і твердий сир (сиру залиште трішки, щоб зверху посипати мафіни).
  • ️Розкладаємо масу по формочках. В металеву форму покладіть паперові формочки і туди розкладіть по 1 повній столовій ложці тіста, зверху присипте сиром, що залишився.
  • Р️озігрійте духовку до 185 градусів та випікайте мафіни 25 хвилин.

Смачного!