Хоч це й не автентична італійська піца, для якої знадобиться набагато більше часу, проте смак буде неперевершеним. Окрім цього, рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть дитина.
Обов'язково спробуйте Смак, що повертає у дитинство: готуємо топову страву із "Куркою по-домашньому"
Піца на сковороді від Ектора Хіменеса-Браво – покроковий рецепт
- Час: 5 хвилин + 5 хвилин на підготовку
- Порції: 1
Приготування:
- Кружальця салямі викладіть на пательню по колу та підсмажте.
- Притрусіть ковбасу натертим сиром. Коли він розплавиться, додайте бекон і томатний соус.
- Накрийте начинку тортильєю, почекайте хвилинку та витягніть піцу на тарілку начинкою догори.
- Накрийте другою тортильєю та поверніть піцу на пательню. Накрийте кришкою або тарілкою та прогрійте все разом ще хвилину.