Рецепт торта "Моцарт" – поєднання шоколадного та горіхового коржів з вишнями, що готується за 2 години для 6 порцій.
Для того, щоб втілити рецепт цього шедевра, не потрібно буде професійним кухарем.
Прикрасити торт можна також на свій розсуд.
Створення ідеального торта – це справжнє кулінарне мистецтво, що вимагає не лише вмінь та навичок, а й частку творчості та фантазії. Для Великодня слід використовувати лише добірні рецепти.
Цей рецепт ідеально поєднує в собі ніжність шоколадного бісквіта, хрусткість горіхового коржа та кислинку консервованих вишень, створюючи справжній шедевр смаку. Та найголовніше – ви можете з легкістю втілити цей рецепт у життя, навіть якщо ви не професійний кухар.
Шоколадний бісквіт випікаємо 45 хвилин при 170°C, а горіховий — 50 хвилин на 160°C.
Крем ділимо на дві порції — одну третину та одну четверту. У четверту частину додаємо шоколадну стружку.
На третій рівень торта викладаємо вишні з компоту та покриваємо їх кремом зі стружкою. Зверху кладемо останній корж та залишаємо торт настоятись 12 годин.
Для фінального штриха поливаємо верх торта шоколадною глазур'ю.