Якщо вчора побенкетували: рецепт похмільного супу на ранок

16 вересня 2021, 17:44
Читать новость на русском

Джерело:

Їжа

Похмільний суп – дієвий та смачний засіб проти наслідків учорашньої бучної вечірки. Рецепт рятівної страви не складний. Не вмієте готувати яйця пашот? Пусте! Зваріть їх у звичайний спосіб.

Похмільний суп – насичену першу страву з грубо нарізаним м'ясом та овочами –придумали в Кореї. З нього корейці розпочинають кожен понеділок, щоб прийти в тонус після недільного барбекю.

Читайте також Нещодавно завершився фестиваль "InRestFest'2021" за підтримки ТМ "KURATOR": чим він запам'ятався

Рецепт похмільного супу

  • Час: 2 години
  • Порції: 6


Похмільний суп / Фото Рецепти Кореї

Інгредієнти:
 – 900 г яловичини;
 – 3 г свіжої кінзи;
 – 6 курячих яєць;
 – 2 морквини;
 – 2 ріпчасті цибулини;
 – 2 картоплини;
 – 100 г стручкової квасолі;
 – 150 г зеленого горошку;
 – 4 зубчики часнику;
 – 2 ст. л. олії;
 – 2 ст. л. білого винного оцту;
 – 3 г листя селери;
 – 3 г петрушки;
 – ½ ч. л. зіри;
 – 1 ч. л. сушеного орегано;
 – сіль, мелений чорний перець – на ваш смак.

Приготування:

  1. Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки завширшки 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної сторони буде достатньою
  1. Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки й те ж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
  1. Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано й продовжуйте обсмажувати.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
  1. Влийте 1½ літра води й варіть суп 60 – 70 хвилин.
  1. Додайте до супу грубо нарізану картоплю й варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок ы варіть ще 5 хвилин.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Посоліть і поперчіть сцп на свій смак.
  1. Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Перед подачею викладіть до тарілки із супом яйце й посипте все дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!