Похмільний суп – насичену першу страву з грубо нарізаним м'ясом та овочами –придумали в Кореї. З нього корейці розпочинають кожен понеділок, щоб прийти в тонус після недільного барбекю.

Читайте також Нещодавно завершився фестиваль "InRestFest'2021" за підтримки ТМ "KURATOR": чим він запам'ятався

Рецепт похмільного супу

  • Час: 2 години
  • Порції: 6


Похмільний суп / Фото Рецепти Кореї

Приготування:

  1. Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки завширшки 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної сторони буде достатньою
  1. Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки й те ж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
  1. Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано й продовжуйте обсмажувати.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
  1. Влийте 1½ літра води й варіть суп 60 – 70 хвилин.
  1. Додайте до супу грубо нарізану картоплю й варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок ы варіть ще 5 хвилин.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Посоліть і поперчіть сцп на свій смак.
  1. Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Перед подачею викладіть до тарілки із супом яйце й посипте все дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!