Похмільний суп – насичену першу страву з грубо нарізаним м'ясом та овочами –придумали в Кореї. З нього корейці розпочинають кожен понеділок, щоб прийти в тонус після недільного барбекю.
Читайте також Нещодавно завершився фестиваль "InRestFest'2021" за підтримки ТМ "KURATOR": чим він запам'ятався
Рецепт похмільного супу
- Час: 2 години
- Порції: 6
Похмільний суп / Фото Рецепти Кореї
Приготування:
- Наріжте м'ясо поперек волокон на шматочки завширшки 5 сантиметрів. Ретельно натріть сіллю та перцем.
Приготування супу / Фото Їжа
- Половину м'яса обсмажте на розігрітій сковорідці з олією. Близько 3 хвилин з кожної сторони буде достатньою
- Вийміть обсмажене м'ясо зі сковорідки й те ж саме зробіть із рештою сирої яловичини.
- Додайте до м'яса нарізаний кубиками часник, зіру, орегано й продовжуйте обсмажувати.
Приготування супу / Фото Їжа
- Дрібно наріжте моркву та цибулю, додайте до м'яса. Смажте овочі ще 10 хвилин.
- Влийте 1½ літра води й варіть суп 60 – 70 хвилин.
- Додайте до супу грубо нарізану картоплю й варіть 20 хвилин. Далі висипте квасолю, горошок ы варіть ще 5 хвилин.
Приготування супу / Фото Їжа
- Посоліть і поперчіть сцп на свій смак.
- Приготуйте в окремій каструлі яйця пашот або відваріть їх звичним способом.
Приготування супу / Фото Їжа
- Перед подачею викладіть до тарілки із супом яйце й посипте все дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!