Джерело: фейсбук Марко Черветті
Марко Черветті поділився рецептом зі своїми шанувальниками. "Польпетте" або фрикадельки – традиційна італійська страва готується у формі кульок з додаванням томатного соусу.
Читайте також Равіолі зі шпинатом: простий рецепт від Марко Черветті
Рецепт "Польпетте"
- Для приготування ретельно помийте м'ясо, розріжте на шматочки, подрібніть у м'ясорубці.
- Почистіть, подрібніть часник ножем.
- Помийте, подрібніть петрушку.
- На грубій тертці натріть сир.
- У миску викладіть фарш, додайте яйця, часник, петрушку, сухарі, пармезан, оливкову олію, ретельно перемішайте.
- Сформуйте м'ясні кульки. У каструлі з розігрітою соняшниковою олією обсмажте фрикадельки.
- Для приготування соусу у каструлі розігрійте томатну пасту, додайте оливкову олію, часник, перемішайте.
- Розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть у каструлю фрикадельки, додайте томатний соус, відправте запікатись на 30 хвилин до готовності.
- Викладіть на тарілку. Смачного!
Рецепт "Польпетте" від Марко Черветті у відео: