Positano – київський ресторан італійської кухні, шеф-кухарем якого є бренд-шеф мережі "Сільпо" Марко Черветті.

Читайте також Розумна упаковка: як технології третього тисячоліття бережуть здоров'я людини та планети

Відомо, що концепцію та меню ресторану Марко розробляв разом із піцайоло Енцо Коччо з Неаполя. 2021 року, як і торік, заклад посів у рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 34-те місце, а 2019 року був на 30-му.

Рейтинг найкращих піцерій Європи:

  • 1-ше місце – Peppe Pizzeria, Париж;
  • 2-ге місце – Via Toledo. Enopizzeria, Відень;
  • 3-тє місце – Fratelli Figurada, Мадрид;
  • 4-те місце – 50 Kalò di Ciro Salvo Pizzeria, Лондон.

Рейтинг найкращих піцерій Європи 50 Top Pizza Europe складається на основі оцінок інспекторів гіда 50 Top Pizza.

піцерія
Піцерія Позітано / Фото Хорека

Вони оцінюють піцерії по всьому світу, а їхніми головними критеріями у виборі є:

  1. Якість піци;
  2. Сервіс в закладі;
  3. Інтер'єр закладу;
  4. Обслуговування;
  5. Барна і винна карта;
  6. Використання локальних і сезонних інгредієнтів в приготуванні піци.

Вітаємо ресторан Positano з включенням у рейтинг 50 Top Pizza Europe!