Positano – київський ресторан італійської кухні, шеф-кухарем якого є бренд-шеф мережі "Сільпо" Марко Черветті.
Читайте також Розумна упаковка: як технології третього тисячоліття бережуть здоров'я людини та планети
Відомо, що концепцію та меню ресторану Марко розробляв разом із піцайоло Енцо Коччо з Неаполя. 2021 року, як і торік, заклад посів у рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 34-те місце, а 2019 року був на 30-му.
Рейтинг найкращих піцерій Європи:
- 1-ше місце – Peppe Pizzeria, Париж;
- 2-ге місце – Via Toledo. Enopizzeria, Відень;
- 3-тє місце – Fratelli Figurada, Мадрид;
- 4-те місце – 50 Kalò di Ciro Salvo Pizzeria, Лондон.
Рейтинг найкращих піцерій Європи 50 Top Pizza Europe складається на основі оцінок інспекторів гіда 50 Top Pizza.
Піцерія Позітано / Фото Хорека
Вони оцінюють піцерії по всьому світу, а їхніми головними критеріями у виборі є:
- Якість піци;
- Сервіс в закладі;
- Інтер'єр закладу;
- Обслуговування;
- Барна і винна карта;
- Використання локальних і сезонних інгредієнтів в приготуванні піци.
Вітаємо ресторан Positano з включенням у рейтинг 50 Top Pizza Europe!