Немає потреби окремо готувати гарнір та м’ясо, якщо можна пришвидшити цей процес та звільнити час для спілкування з рідними. Спробуйте запекти курячі гомілки з рисом – це буде швидко і просто. Підготовка інгредієнтів займе лише 10 хвилин, а все решта за вас зробить духовка.

Більше Рецепт курячих гомілок в беконі, що ідеально підійдуть до застілля з сім'єю чи друзями

Чому саме гомілки із рисом? По-перше, страва є універсальною та посмакує як дорослим, так і дітям. Адже неможливо відмовитись від соковитої курячої гомілки з духмяним гарніром. По-друге, цю частину курочки легко ділити на порції. Тому коли ваші близькі попросять добавку, ви швидко впораєтеся із цим завданням.

Смак страви та її успіх за столом буде залежати від вдалого вибору головного інгредієнта – гомілок. Так, із ТМ "Наша Ряба" можете бути певними, що ваші рідні отримають найкраще – свіжу та якісну курятину, яка не містить антибіотиків і гормонів росту.

М’ясо бренду відповідає всім стандартам якості та фасується у спеціальні герметичні лотки. Залежно від того, на скількох осіб ви плануєте готувати вечерю, можна придбати як 0,6, так і 1,1 кілограма гомілок "Наша Ряба". Проте врахуйте, що їх ніколи не буває забагато!

Рецепт курячих гомілок з рисом, запечених у духовці

Час приготування: 60 хвилин
Порції: 6

Рецепт курячих гомілок з рисом, запечених у духовці
Рецепт курячих гомілок з рисом для усієї родини / Фото Shutterstock

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Викладіть цибулю, часник та масло у деко для запікання. Відправте їх у духовку на 10 хвилин.
  3. За цей час замаринуйте гомілку в улюблених спеціях. Рекомендуємо спробувати карі чи паприку, що ідеально доповнять білковий смак курятини.
  4. Коли цибуля та часник підрум'янилися, вийміть деко з духовки та додайте до овочів рис, легко перемішуючи інгредієнти.
  5. Викладіть на рис замариновані курячі гомілки.
  6. Залийте у форму для запікання курячий бульйон та воду.
  7. Накрийте деко фольгою та запікайте 50 хвилин. Перед тим, як витягувати страву з духовки, зачекайте 5 хвилин.
  8. Викладіть на порційні тарілки гомілки, прикрасивши їх скибками лайма, та рис.

Смачного!