Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська вже розпочинає приготування до Дня Валентина та поділилась із читачами рецептом смачного салату з болгарського перцю та прованських трав.

Читайте також Капкейки "Червоний оксамит" на День Валентина: рецепт кексів з кремом

Надзвичайно легкий у приготуванні теплий салат з болгарським перцем та ароматними травами точно сподобається вашій коханій половинці.

Прованський салат підходить для легкої романтичної вечері, адже він не зашкодить вашій фігурі, а навпаки збагатить його корисними вітамінами. Легкі нотки сиру та оливок збагатять салат яскравими барвами смаку, а кедрові горішки доповнять незрівнянну святкову страву приємним хрускотом.

Рецепт теплого салату з печеними перцями

  1. Ретельно помийте болгарські перці, збризніть їх оливковою олією та відправте запікатись у духовці при 180 градусах протягом 20-25 хвилин.
  2. Спечені перці охолодіть, почистіть від шкірки та насіння.
  3. З базиліку, лимонного соку, кедрових горішків та олії приготуйте песто у ступі. Заправте спеціями та викладіть його на перці.
  4. Рясно посипте салат сиром, нарізаним часником, спеціями та додайте оливок. Смачного!