Рецепт ідеального гарніру із зеленого горошку до риби чи м'яса: пюре з м'ятою
13 травня 2021,
10:48
Читать новость на русском
Сезон молодого зеленого горошку розпочався, а це означає, що настав час готувати смачні страви із корисного продукту.
Ми підготували для вас рецепт смачного гарніру із зеленого горошку – ніжне домашнє пюре з м'ятою. Пюре з горошку готується за кілька хвилин, а його смак ви запам'ятаєте, ще на довго.
Читайте також Рецепт дієтичних картопляних кексів з курячим філе: швидко та смачно до сніданку чи обіду
Пюре з горошку та м'яти чудово доповнюватиме страву з риби чи курятини. Ніжна текстура гарніру та аромат страви з легкістю конкуруватиме з ресторанною подачею.
Рецепт гарніру із зеленого горошку
Інгредієнти:– зелений горошок
– м'ята;
– вершки;
– вершкове масло;
– спеції.
- У сотейник викладіть трішки вершкового масла та розтопіть його на середньому вогні.
- Додайте горошок до масла та обсмажуйте його кілька хвилин.
- Влийте в сотейник з горошком вершків на ваш смак, киньте кілька листочків свіжої або мороженої м'яти та тушкуйте 3 – 5 хвилин.
- Заправте горошок сіллю, чорним меленим перцем та перемішайте.
- Готовий горошок подрібніть в пюре за допомогою блендера.
- Пюре з горошку подавайте до столу гарячим. Смачного!