Свинячі реберця відомі своїм особливим смаком. М'ясо виходить соковитим та ніжним. Це чудовий варіант для застілля з друзями. У вас точно попросять рецепт!
Цікаво 5 хвилин – і готово: приготуйте просту намазку з тунця
Рецепт свинячих ребер у медовому соусі
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Дуже смачно / Фото unsplash
Приготування:
- Змішайте гірчицю з медом і соєвим соусом.
- Ребра наріжте на шматочки.
- Залийте медово-гірчичним маринадом і поставте в холодильник на 6 – 8 годин.
- Замариновані ребра помістіть в розігріту до 180°C духовку і випікайте приблизно 1 годину.
Як обрати свинні ребра
Найкращий варіант – свинячі ребра з рівною товщиною м'яса та з невеликою кількістю жиру для запікання.