Історія Кордон блю тягнеться ще з 16 століття, а готувати страву довіряли лише найкращим кухарям. Втім, рецепт страви не такий складний, як здається, і для її приготування терпіння потрібно значно більше, аніж кулінарних навичок.
Читайте також "Курка по-домашньому": класичні страви для затишних зимових вечорів
Рецепт Кордон блю
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Приготування:
- На 4 скибочки філе покладіть по скибочці шинки та сиру. Потім зверху викладіть філе, яке залишилося.
- Тепер міцно тримаємо м'ясо, вмокаємо його у збите яйце, потім – у панірувальні сухарі. Для кращого ефекту процес можна повторити двічі.
- Смажити потрібно у великій кількості олії, але не на найвищій температурі, аби м'ясо всередині добре приготувалося.
- Викладіть Кордон блю на паперові рушники, аби забрати зайвий жир.
- Подавайте страву з салатом або улюбленим гарніром.
Смачного!