Ніжна курятина – саме той продукт, що може перенести нас у дитинство, наповнене турботою, сміхом та домашнім затишком, зазначає 24 Канал. До того ж з її допомогою так легко порадувати рідних.

До теми Смак, що повертає у дитинство: готуємо топову страву із "Куркою по-домашньому"

Тож сьогодні ділимося рецептами, які зігріють у холодні зимові дні і об’єднають за великим родинним столом. Проте, перш ніж перейти до приготування, варто потурбуватися, щоб на вашому столі була лише відбірна курятина. Розповідаємо, як її обрати.

Яка курятина ідеально підійде для приготування улюблених страв

Вибір якісної курятини – запорука смачних та поживних домашніх страв. Особливо цінно звернути увагу на цей аспект при приготуванні наваристого бульйону чи сезонного рагу. Адже саме головний інгредієнт відповідає за смак та аромат кожної із цих страв. Та ще важливіше бути впевненими у продуктах, що подаються соло. Наприклад, у ковбасках по-домашньому. В цьому плані чимало переваг має м’ясо бренду "Курка по-домашньому".

Насамперед виробник турбується про раціон курочок, які понад рік харчуються кормами, що ретельно відбираються та збалансовуються технологами. Це впливає на якість м'яса, його смак та текстуру.

Внаслідок дбайливого і комплексного підходу, продукт, що потрапляє на вашу кухню, робить страви такими ж смачними, як у дитинстві!

Це ж філе входить в основу "Ковбасок по-домашньому". Ніжна курятина, натуральна оболонка та традиційні спеції забезпечують запеченій страві соковитість, рум’яність, насичений класичний смак та аромат.


Ковбаски "по-домашньому" / Фото "Курка по-домашньому"

Тож, неважливо, який продукт від бренду "Курка по-домашньому" ви оберете. В кожному з них закладено головне – якість та неповторні смакові властивості. Бо ви та ваші рідні заслуговують найкращого.

А що приготувати на основі продуктів від ТМ "Курка по-домашньому", дізнайтеся далі.

Рагу з філе зі шкіркою

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4


Дуже смачна домашня страва / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте на кубики.
  2. Очистіть моркву та картоплю та нашаткуйте на кубики.
  3. Цибулю поріжте кільцями, а часник дрібно насічіть.
  4. У високій пательні чи каструлі з товстим дном розігрійте олію.
  5. Обсмажте куряче філе до золотистої скоринки.
  6. Додайте цибулю та часник до курячого філе та обсмажуйте до м'якості цибулі.
  7. Помістіть нарізані моркву та картоплю у каструлю. Перемішайте і продовжуйте готувати ще 5 – 7 хвилин.
  8. Додайте сіль, перець, паприку та лавровий лист.
  9. Залийте ароматну страву томатним соусом та курячим бульйоном (або водою).
  10. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте на помірному вогні приблизно 20 – 25 хвилин до готовності картоплі та моркви.
  11. Подавайте страву гарячою, за бажанням посипте свіжою зеленню.

Ковбаска "по-домашньому", запечена до хрумкої скоринки

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2


Особлива страва / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте великими скибками.
  2. Ковбаски вийміть з упаковки. Зробіть неглибокі проколи виделкою на відстані приблизно в 1 сантиметр.
  3. На змащене оливковою олією деко викладіть курячі ковбаски, збоку – цибулю.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте страву упродовж 25 – 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими, а ковбаски – рум'яними.
  5. Подавайте страву теплою, прикрасивши свіжим листям петрушки. Доповнити ковбаски "по-домашньому" можна будь-яким гарніром, соусами або свіжими овочами, як-от помідори.

Смачного!