Незмінний суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар та ресторатор, котрий вже понад 10 років живе та працює в Україні висловив свою думку, щодо карантину вихідного дня, який запровадила українська влада.

"Вихідні в такий складний час – це єдиний шанс виплатити зарплати та оренду. Позбавившт нас цієї можливості, вони лише підвищили рівень безробіття", – зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Шеф-кухар довго тримався осторонь від коментарів щодо нещодавно введеного карантину вихідного дня, але цього разу Ектор Хіменес-Браво наголосив, що бачить зі сторони держави не допомогу, а лише агресію, пресинг та атаки щодо ресторанного бізнесу в країні.

"Ресторанний бізнес не протримається на одному нашому ентузіазмі", – крик душі ресторатор виклав на своїй сторінці в соціальні мережі інстраграм з надією, що влада його почує.

Ектор Хіменес-Браво також зазначив, що саме внаслідок вихідних в такий складний час, має єдиний шанс виплатити оренду та зарплати працівникам, які працюють в його ресторанах.