Авторський борщ від канадського шеф-кухаря колумбійського походження Ектора Хіменеса-Браво стане родзинкою на вашому святковому чи обідньому столі. Він особливий завдяки чорносливу, а картоплю у страві замінить нут.

Читайте також Що приготувати на Медовий Спас: млинці з маком та медом

Традиційний борщ вартий усіх нагород у світі, але й цей варіант страви повинен спробувати кожен. Не бійтеся експериментувати, та ще й тоді, коли вам рекомендує незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф".

Рецепт авторського борщу з чорносливом, нутом та качиною ніжкою

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Приготування:

  • Варимо бульйон: качині ніжки з чорносливом та спеціями заливаємо водою, ставимо на плиту, даємо закипіти. Зменште вогонь і варіть його ще 3 години. Чорнослив збалансує смак качки.
  • Після приготування бульйону приготування борщу займе максимум 25 хвилин.

Приготування:

  • Якщо у вас є сирий нут – замочіть його на ніч, а потім можна готувати, як консервований.
  • В бульйон додайте буряково-томатну заправку, туди ж нут, дрібно насічену капусту і ще трішки саме свіжого буряку. Варіть страву ще хвилин 20 – 25. Подавайте борщ до столу з дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!