Рецепт борщу на реберцях від шеф-кухаря Володимира Ярославського

3 жовтня 2021, 17:58
Читать новость на русском

Борщ – улюблена багатьма страва української кухні. Існує багато рецептів цієї страви, але сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом борщу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Щоб приготувати борщ за рецептом Володимира Ярославського вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки часу. Результат вас здивує, адже борщ виходить дуже смачним!

Читайте також Державна підтримка та нові закони: що чекає на бджолярів в Україні – підсумки дискусії

Рецепт борщу

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 10 – 12


Володимир Ярославський / Фото зі сторінки кухаря

Інгредієнти на 4 літри бульйону:
 – 2 – 3 кг ребер;
 – 1 ріпчаста цибуля;
 – 1 морква;
 – чорний мелений перець.
Інгредієнти:
 – 400 г буряка;
 – 1 ст. л. яблучного оцту;
 – 800 г томатів у власному соку;
 – 350 г капусти;
 – 75 г моркви;
 – 100 г цибулі;
 – 50 г стебла селери;
 – 35 г болгарського перцю;
 – 40 г часнику;
 – 30 г сала.

Приготування:

  1. Для приготування бульйону відваріть овочі з ребрами в каструлі до готовності. 
  1. Всі овочі для борщу наріжте тоненькою соломкою та підсмажте на олії по черзі: спочатку моркву, потім цибулю, стебло селери і болгарський перець. 


Приготування борщу / Фото зі сторінки кухаря

  1. Окремо обсмажте буряк та перетріть томати через сито, або подрібніть блендером.

  1. Влийте до буряка оцет та додайте томати.
  1. До готового бульйону додати 1 столову ложку цукру, перець, лавровий лист та доведіть до кипіння.
  1. Додайте буряк з томатами, капусту, обсмажені овочі та перемішайте.
  1. Вичавіть часник, перемішайте його з нарізаним салом та додайте до борщу.
  1. Залишіть страву на 15 хвилин настоятися, далі додайте подрібнену улюблену зелень та подавайте борщ до столу. Смачного!