Магазинна ніколи не буде смачнішою – рецепт м'ясної закуски у фользі
2 жовтня 2023,
17:41
Читать новость на русском
Джерело:
Вадим Пава БжезинськийЧекаєте в гості друзів чи родичів і не знаєте, що приготувати на закуску? У нас є відмінний варіант м'ясної закуски зі свинини, яка точно стане зіркою застілля.
Запечена соковита буженина, яка буде готовою менш як за годину стане справжнім відкриттям для вас та гостей. Домашня м'ясна закуска стане окрасою столу, а її аромат – нереальний.
Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці
Буженину можна нарізати шматочками чи скибками, подати до м'ясної нарізки чи додати в салат. Викладіть буженину на бутерброди, або приготуйте закусочні канапе. Оригінально і смачно!
Рецепт буженини у фользі
- Час: 60 хвилин
- Порції: 8
– 1,5 кілограма свинини;
– 40 грамів діжонської гірчиці;
– 1 лимон;
– 30 грамів оливкової олії;
– гілочки чебрецю;
– сушені томати, часник, базилік;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Шматок свинини натираємо сіллю та перцем, обсмажуємо на розігрітій сковорідці до золотавої скоринки.
- Викладаємо на сковорідку кружечки лимона, чебрець та зверху викладаємо м'ясо. Змащуємо свинину гірчицею та сухими спеціями.
- Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо буженину у фользі приблизно 50 хвилин.
- Знімаємо фольгу та подаємо м'ясо гарячим, або охолоджуємо і нарізаємо скибками як холодну закуску.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати закусочний рулет з тунцем в лаваші.