Тістечко шишки – відмінний варіант десерту до святкового столу взимку. Його легко готувати, з доступних інгредієнтів та всього за 20 хвилин.

Читайте також Ідеальне завершення робочого тижня: готуємо гомілки в соєво-медовій глазурі

Шишки можна формувати разом із дітьми та перетворити весь процес на цікаву гру. Спробуйте, вам та малечі сподобається.

Рецепт десерту шишки

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 12 штук

Приготування:

  • ️Печиво подрібнюємо в крихту у блендері або скалкою.
  • ️Змішуємо вінчиком в окремому посуді молоко, згущене молоко, м’яке вершкове масло і какао, додаємо поступово крихту печива і замішуємо м'яке пластичне тісто.
  • ️Ділимо тісто на дванадцять чи більше частин, в залежності якого розміру шишки ви хочете. Формуємо шишки з тіста, декоруємо їх пластівцями. Також тісто можна наповнити шоколадною пастою (на одну шишку треба половину чайної ложки пасти).
  • ️Пластівці гарно будуть триматися на шишках, якщо ви додатково охолодите їх в холодильнику протягом години.

При подачі посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!