Рецепт домашніх сирників від кондитерки Катерини Пєскової
25 січня 2021,
22:08
Читать новость на русском
Кондитерка Катерина Пєскова пропонує приготувати смачні домашні сирнички за її рецептом. Вони без родзинок, але якщо ви не уявляєте цю страву без смачного додатку – сміло можете їх додати.
Джерело: Інстаграм Катерини Пєскової
Ресторатор та кондитер Катерина Пєскова поділилась із читачами своїм рецептом приготування домашніх сирників та пропонує й вам приготувати цей смаколик.
Читайте також Смачні сирники: простий рецепт від Євгена Клопотенка
За бажанням ви можете додати до сирників варення, джем, родзинки або просто подати їх з домашньою сметаною.
Як приготувати ніжні сирники вдома
Інгредієнти:– 300 г кисломолочного сиру 5%;
– 3 шт. яєць;
– 70 г цукру;
– 2 г солі;
– 50 г борошна;
– олія для смаження;
– сметана, ягоди та джем для подачі.
- Ретельно перетріть домашній сир через дрібне сито, щоб не було грудочок, а сирники вийшли однорідними та ніжними.
- Додаємо до сирної маси одне яйце та два жовтки – перемішуємо.
- Всипте до сиру цукор та сіль, знову перемішайте.
- Щоб сирники тримали форму додайте до них борошно та вимішайте масу.
- Сформуйте руками сирники, обсмажте їх на олії до золотистої скоринки.
- Готові сирники подавайте до столу зі сметаною, джемом та ягодами. Смачного!