Масло з печеним часником відмінно підійде до сніданку на хліб, цільнозернові хлібці, або навіть на крекер. Також його можна додавати до різноманітних соусів, або смажити рибу, курятину.
Читайте також Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці
Також вершкове масло з часником чудово зберігається в холодильнику впродовж тижня.
Рецепт масла з печеним часником
- Час: 60 хвилин
- Порції: 300 грамів
Приготування:
- Вершкове масло завчасно дістаємо з холодильника, щоб воно було м'яким.
- Часник поливаємо олією, підсолюємо та додаємо листочки чебрецю.
- Завертаємо голівки в фольгу та запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 60 хвилин. Часник повинен повністю приготуватися і бути м'яким.
Важливо! Час приготування залежить від розміру часнику та духовки.
- Вичавлюємо із голівок м'яким часник та перемішуємо з вершковим маслом. За бажанням додаємо ще солі та перемішуємо.
Нехай смакує!