Сьогодні ми хочемо познайомити вас із рецептом ковбасок з тушкованою капустою. Ця класична німецька страва здобула популярність у всьому світі, ставши, зокрема, гордістю Баварії. Доторкнутися до традицій і скуштувати легендарні ковбаски пропонують на найкращих фестивалях та ярмарках країни. При цьому чи не кожен кулінар має власні секрети приготування, які додають страві особливого смаку.

Читайте також Цікаве поєднання: котлети із яловичини та курятини

Та щоб поласувати баварськими ковбасками, необов’язково їхати до Європи. Приготувати їх можна і вдома на звичайній сковорідці. Уже менш як за пів години ви отримаєте повноцінну ситну страву, що вкрай важливо при відключеннях світла.

А щоб приготування було ще легшим та швидшим, обирайте продукцію ТМ Skott Smeat із фермерської яловичини. Задля забезпечення випуску якісної та безпечної продукції на виробництві впроваджені вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT), Система управління безпечністю харчових продуктів та здійснюється постійний контроль за дотриманням їх виконання.

В асортименті виробника ви знайдете два види ковбасок – "Баварські" зі 100% яловичого м’яса та "Барбекю", склад яких доповнений ніжною курочкою.

Ковбаски від Skott Smeat / Фото ТМ Skott Smeat

Як приготувати їх в найкращих традиціях Баварії – ділимося у простому рецепті.

Яловичі ковбаски з капустою та чорносливом

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Яловичі ковбаски з капустою / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажте на ній яловичі ковбаски по 2 – 3 хвилин з кожного боку. Перекладіть їх на тарілку.
  • На тій самій сковорідці протушкуйте дрібно насічену білоголову капусту. Додайте спецій та перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин. Якщо потрібно – влийте трішки води.
  • Вичавіть до капусти часник, додайте нарізаний чорнослив, перець та ковбаски (за бажанням їх можна нарізати великими шматками). Протушкуйте все разом ще 10 хвилин та подавайте страву до столу.

Смачного!