Плов з куркою можна готувати не тільки в духовці, а й на сковорідці. Один з таких рецептів ми підготували сьогодні. Ніжне куряче м'ясо, розсипчастий рис – смакота.
Читайте також Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини
Рецепт плову з куркою на сковорідці
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порції: 4 – 6
Приготування:️
- Нарізаємо соломкою моркву, середнім кубиком ріпчасту цибулю, середнім кубиком куряче філе і одразу його солимо і перчимо.
- У велику сковорідку наливаємо олію, розігріваємо на середньому вогні і підсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо філе і смажимо ще 5 хвилин, помішуючи. Додаємо моркву і знову смажимо ще 5 хвилин.
- ️Заливаємо все водою, додаємо рис, приправу до плову, солимо. Додаємо часник (очищений) і головку (зрізану і в лушпинні), кладемо зверху два лаврові листочки і накриваємо кришкою.
- ️Доводимо плов до кипіння і зменшуємо вогонь до помірного, готуємо 17 хвилин і вимикаємо вогонь. Не знімаючи кришку дайте плову настоятись 30 хвилин.
Смачного!