Марта Стюарт надихає мільйони домогосподарок у США. Вона стала символом ідеальної господині, яка творить мистецтво готувати, прибирати та влаштовувати вечірки. Дуже прості у приготуванні салати із солодким кавуном та добавками від Марти Стюарт – це ідеальне рішення для літніх посиденьок.

Не пропустіть Поживний перекус – що покласти у рюкзак

Рецепт салату з кавуна, апельсина та фети

Час: 10 хвилин
Порцій: 4

Чудове поєднання / Фото martha stewart

Інгредієнти:

  • 1,5 кілограма кавуна;
  • 1 великий апельсин;
  • 1/4 маленької червоної цибулі;
  • 100 грамів сиру фета;
  • 1/4 склянки свіжого листя петрушки;
  • 4 чайні ложки оливкової олії;
  • крупна сіль і мелений перець до смаку.

Приготування:

  1. Кавун та апельсин очистіть від шкірки та наріжте скибками.
  2. Червону цибулю почистіть та тонко подрібніть. Сир фета також наріжте на кубики.
  3. На сервірувальній тарілці розкладіть кавун, апельсин, червону цибулю, сир фета і петрушку. Збризніть оливковою олією та приправте сіллю та перцем. Подавайте одразу до столу.

Салат з кавуна з фетою та базиліком

У цьому літньому салаті солодкий кавун є ідеальним доповненням для гострого сиру фета.

Час: 15 хвилин
Порції: 4

Чудова закуска / Фото martha stewart

Інгредієнти:

  • 400 грамів кавуна без кісточок;
  • 2 столові ложки свіжого соку лайма
  • 1/2 склянки свіжого листя базиліка;
  • крупна сіль і мелений перець до смаку;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 100 грамів сиру фета.

Приготування:

  1. Кавун наріжте на великі кубики, фету розбийте ножем на великі шматки.
  2. Базилік подрібніть на тонкі смужки.
  3. У великій мисці змішайте кавун, сік лайма та половину базиліка, соєвий соус та олію.
  4. Приправте все сіллю і перцем.
  5. Викладіть тарілку кавун та сир фета, полийте соусом та посипте базиліком, що залишився.