Інколи вранці зовсім не хочеться звичної вівсянки чи смажених яєць, а от від чогось особливого не відмовиться ніхто. До прикладу, гарячої брускети з сиром бурата, печеними помідорами з часником та базиліком.

Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї

Такий варіант сніданку стане справжнім витвором мистецтва на столі, а головне – без зайвих труднощів для вас.

Рецепт брускети з сиром та помідорами

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів. У жаротривку форму викладіть половинки томатів чері та збризніть їх оливковою олією. Вичавіть кілька очищених зубчиків часнику та відправте все в духовку, запікатися під кришкою 15 – 20 хвилин.
  • Коли томати спечуться, вийміть їх з духовки.
  • Брускету збризніть оливковою олією та обсмажте на розігрітій сковорідці до хрумкої скоринки. Натріть часником.
  • Викладіть зверху розім'ятий сир, запечені помідори з часником та прикрасьте все листочками свіжого базиліку. За бажанням посоліть та поперчіть брускети.
  • Додатково можна полити готові брускети бальзамічним крем-оцтом.

Смачного!