Інколи вранці зовсім не хочеться звичної вівсянки чи смажених яєць, а от від чогось особливого не відмовиться ніхто. До прикладу, гарячої брускети з сиром бурата, печеними помідорами з часником та базиліком.
Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї
Такий варіант сніданку стане справжнім витвором мистецтва на столі, а головне – без зайвих труднощів для вас.
Рецепт брускети з сиром та помідорами
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. У жаротривку форму викладіть половинки томатів чері та збризніть їх оливковою олією. Вичавіть кілька очищених зубчиків часнику та відправте все в духовку, запікатися під кришкою 15 – 20 хвилин.
- Коли томати спечуться, вийміть їх з духовки.
- Брускету збризніть оливковою олією та обсмажте на розігрітій сковорідці до хрумкої скоринки. Натріть часником.
- Викладіть зверху розім'ятий сир, запечені помідори з часником та прикрасьте все листочками свіжого базиліку. За бажанням посоліть та поперчіть брускети.
- Додатково можна полити готові брускети бальзамічним крем-оцтом.
Смачного!