Проте сьогодні, ми пропонуємо скористатися рецептом українського шеф-кухаря Володимира Ярославського та приготувати її в духовці. Нічого зайвого, тільки картопля, спеції, олія та часник.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Спеції можна змінювати за бажанням, адже до картоплі підходить також розмарин, паприка, гострий перчик чилі. Найкраще подавати страву з улюбленим соусом: майонезом, кетчупом, дзадзикі чи паприкаш.

Рецепт запеченої картоплі з часником

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Приготування:

  • Картоплю відварюємо 20 хвилин у підсоленій воді, зливаємо рідину.
  • Змішуємо спеції разом з олією, сіллю та часником.
  • Додаємо гарячу картоплю, перемішуємо та викладаємо на пергамент для запікання. Трішки розчавлюємо її дном склянки.
  • Залишками суміші змащуємо пом’яту картоплю зверху і відправляємо запікатися в духовку під верхній гриль до рум’яності.
  • Подаємо до столу з улюбленим соусом.

Смачного!