У лінійці бренду представлений широкий асортимент виробів із курячого фаршу, зокрема, люля-кебаб, котлети та фрикадельки. Усі вони підготовлені до подальшого обсмаження чи запікання. Тож, аби створити повноцінну страву, вам залишається лише підібрати улюблений гарнір.

Читайте також Швидко і доступно: три рецепти курячих гомілок на щодень

А щоб буденна їжа була апетитною та оригінальною, зберігайте ці три рецепти, для приготування яких знадобиться мінімум зусиль і часу.

Люля-кебаб з курятини

Час: 10 хвилин
Порції: 4


Люля-кебаб з курятини / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії або готуємо на антипригарному покритті.
  2. Викладаємо курячий люля-кебаб та обсмажуємо на середньому вогні 7 хвилин.
  3. Подаємо готову страву з консервованими кабачками та улюбленим томатним кетчупом.

Смачного!

Котлети з курятини в грибному соусі

Час: 25 хвилин
Порції: 4


Котлети з курятини в грибному соусі / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. У жаротривку форму викладаємо курячі котлети.
  3. Очищуємо печериці та нарізаємо їх скибками, додаємо до котлет.
  4. Змішуємо вичавлений часник з вершками, присмачуємо спеціями, листочками чебрецю та поливаємо все соусом.
  5. Запікаємо в духовці 25 хвилин.
  6. Подаємо страву з дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!

Фрикадельки з овочами

Час: 30 хвилин
Порції: 4

Фрикадельки з овочами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів у режимі конвекція.
  2. Викладаємо курячі фрикадельки у жаротривку форму, додаємо до них очищену та нарізану довільними шматочками картоплю, моркву і цибулю.
  3. Вливаємо бульйон чи воду, додаємо спеції та подрібнений часник. Присмачуємо розмарином.
  4. Запікаємо страву 20 хвилин до готовності.

Смачного!