У лінійці бренду представлений широкий асортимент виробів із курячого фаршу, зокрема, люля-кебаб, котлети та фрикадельки. Усі вони підготовлені до подальшого обсмаження чи запікання. Тож, аби створити повноцінну страву, вам залишається лише підібрати улюблений гарнір.
Читайте також Швидко і доступно: три рецепти курячих гомілок на щодень
А щоб буденна їжа була апетитною та оригінальною, зберігайте ці три рецепти, для приготування яких знадобиться мінімум зусиль і часу.
Люля-кебаб з курятини
Час: 10 хвилин
Порції: 4
Люля-кебаб з курятини / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії або готуємо на антипригарному покритті.
- Викладаємо курячий люля-кебаб та обсмажуємо на середньому вогні 7 хвилин.
- Подаємо готову страву з консервованими кабачками та улюбленим томатним кетчупом.
Смачного!
Котлети з курятини в грибному соусі
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Котлети з курятини в грибному соусі / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- У жаротривку форму викладаємо курячі котлети.
- Очищуємо печериці та нарізаємо їх скибками, додаємо до котлет.
- Змішуємо вичавлений часник з вершками, присмачуємо спеціями, листочками чебрецю та поливаємо все соусом.
- Запікаємо в духовці 25 хвилин.
- Подаємо страву з дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Фрикадельки з овочами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Фрикадельки з овочами / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів у режимі конвекція.
- Викладаємо курячі фрикадельки у жаротривку форму, додаємо до них очищену та нарізану довільними шматочками картоплю, моркву і цибулю.
- Вливаємо бульйон чи воду, додаємо спеції та подрібнений часник. Присмачуємо розмарином.
- Запікаємо страву 20 хвилин до готовності.
Смачного!