Існує багато рецептів кабачкової ікри, і в більшості з них овочі спершу обсмажують окремо на сковорідці, потім тушкують і подрібнюють. Марудний процес, чи не так? Тому пропонуємо легший варіант.

Читайте також Небанальні страви з маринованою куркою: китайська локшина, пряний рис та лаваш із баклажанами

Вам треба буде всього лиш запекти нарізані овочі в духовці й подрібнити блендером. Швидко, корисно та дієтично!

Кабачкова ікра в рукаві

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 2 – 3


Дієтична кабачкова ікра / Фото Зелена садиба

Приготування:

  1. Ретельно помийте всі овочі, почистіть їх від плодоніжок та насіння. З помідорів зніміть шкірку.
  1. Наріжте великими шматками всі овочі, часник залишіть цілими зубчиками.


Приготування кабачкової ікри / Фото Зелена садиба

  1. Посоліть овочі на ваш смак.
  1. Викладіть нарізані овочі у рукав для випікання, полийте олією та відправте його на деко.


Приготування кабачкової ікри / Фото Зелена садиба

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте овочі протягом 25 – 30 хвилин.
  1. Випечені овочі перекладіть у чашу блендера та ретельно подрібніть до консистенції пюре.


Приготування кабачкової ікри / Фото Зелена садиба

  1. Доведіть ікру до смаку: додайте ще солі, можна поцукрувати, всипати трішки нарізаної зелені.
  1. Перемішайте кабачкову ікру та закрийте в стерилізовані банки або одразу подавайте до столу. Смачного!