Більше не захочете купувати це дітям: готуємо "Кіндер мілк слайс" вдома

31 січня 2023, 14:07
Читать новость на русском

Не секрет, що діти, а деколи й дорослі, шаленіють від солодощів кіндер мілк слайс. А чому б не приготувати їх вдома?

За цим рецептом у вас буде справжня фабрика "Кіндер" вдома. Готувати популярний десерт надзвичайно просто і легко.

Читайте також Ідеальне рішення для смачного перекусу: вівсянка з яблуками, корицею та фініковим маслом

 Такі тістечка з бісквітною основою, ніжним кремом, що тане в роті, чудово підійдуть до ранкового какао, смачної кави чи компоту. Після того як ви приготуєте їх вдома, до магазину більше не ногою.

Рецепт кіндер мілк слайс

  • Час: 6 годин
  • Порції: 4 штуки
Інгредієнти для бісквіта:
 – 1 яйце;
 – 30 грамів цукру;
 – дрібка солі;
 – 15 грамів меду;
 – половина чайної ложки ванільного екстракту;
 – 20 грамів молока;
 – 15 грамів олії;
 – 30 грамів борошна;
 – 5 грамів какао;
 – половина чайної ложки розпушувача.
Для начинки:
 – 3 грами желатину
 – 20 грамів води
 – 1 жовток
 – 15 грамів цукру
 – 1 чайна ложка ванільного екстракту
 – 15 грамів молока
 – 30 грамів згущеного молока ⠀
 – 5 грамів вершкового масла
 – 115 грамів вершків 33%.

Приготування:

  • Для бісквіта яйце з цукром та сіллю збиваємо міксером до світлої пишної піни. Додаємо мед, ванільний екстракт, молоко, олію та перемішуємо на найнижчих обертах міксера.
  • Просіюємо борошно, какао, розпушувач і знову перемішуємо на найнижчих обертах міксера до однорідності.
  • Переливаємо тісто у форму, застелену пергаментом або фольгою і зверху також накриваємо фольгою.
  • Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин (готовність перевіряємо зубочисткою). Даємо повністю охолонути.
  • Для начинки желатин заливаємо холодною водою та залишаємо на 15 хвилин.
  • Жовток поєднуємо з цукром, ванільним екстрактом, молоком, згущеним молоком та вершковим маслом. Ставимо на середній вогонь, варимо до загущення і переливаємо в чисту миску.
  • Желатин розтоплюємо у мікрохвильовці або на плиті, додаємо до маси, перемішуємо і даємо трохи охолонути.
  • Холодні вершки збиваємо міксером на найвищій швидкості до загущення, знижуємо швидкість до мінімальної, додаємо заварну основу та перемішуємо до однорідності.
  • Бісквіт розрізаємо вздовж на дві частини. Щоб було зручніше діставати, дно форми, в якій випікали бісквіт, застилаємо харчовою плівкою.
  • Зверху кладемо один корж, потім шар начинки і другий корж. Обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин.

Смачного!