Недарма американці обожнюють ці "багатоповерхівки" з хліба, курочки, бекону, яєчні та свіжих овочів. Ваші домашні також наминатимуть їх за обидві щоки!

Читайте також Легкі салати з куркою – саме для літа: з корейською морквою, динею та овочами гриль

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом, щоб ви могли посмакувати справжнім клаб-сендвічем просто вдома.

Рецепт клаб-сендвіча із соусом песто-айолі

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 2 – 4


Клаб-сендвіч від Ектора Хіменеса-Браво / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

Приготування:

  1. Для соусу песто-айолі робимо основу з домашнього майонезу: змішайте жовтки, гірчицю, сіль та лимонний сік. Перебийте ці інгредієнти ручним блендером в однорідну масу.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Тонкою цівкою влийте в збиту суміш олію та продовжуйте збивати майонез доки не отримаєте щільну емульсію. В готовий домашній майонез додайте песто та перемішайте. Соус для клаб-сендвічу готовий.
  1. Обсмажте бекон на сковорідці з обох сторін.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. На жирі, що залишився після обсмажування бекону посмажте куряче філе. Не забудьте посолити та поперчити курочку. Наріжте готове філе тонкими скибочками.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Всі три шматочки хліба обсмажте на сухій сковорідці. Змастіть шматочки соусом. На другий та третій шматочок викладіть листя салату.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. На один шматочок хліба покладіть нарізаний помідор, маринований огірок, готові шматочки курки та скибочки сиру.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Посмажте яйця на сковорідці до готовності.
  1. Накрийте іншим шматком хліба, на нього викладіть обсмажене яйце та бекон.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Накрийте сендвіч третім шматком хліба.


Приготування страви / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Наріжте клаб-сендвіч на чотири частини та подавайте до столу з картоплею фрі або міксом салату заправленим оливковою олією. Смачного!