29 березня,
13:19
Новий дієтичний рецепт злакового печива для легкого перекусу

Джерело:
Микола ЛюлькоЯкщо ви відмовилися від калорійного хліба, але похрумтіти хочеться – цей рецепт злакових коржиків стане вам довподоби.
Злакове печиво, або хлібці – чудовий варіант для швидкого перекусу, або сніданку. Такі домашні вироби не містять яєць. Їх готують на оливковій олії та воді.
Читайте також Три смачні закуски до столу нашвидкуруч: прості рецепти
Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом поживних, дієтичних коржиків, які точно прийдуть до смаку кожному. До слова, їх обожнює його донечка Злата.
Рецепт злакового печива (коржиків)
- Час: 1 година
- Порції: 6 – 8 штук
– 150 грамів кукурудзяного борошна;
– 100 грамів пшеничного борошна;
– 100 грамів гарбузового насіння;
– 50 грамів насіння соняшника;
– 50 грамів насіння льону;
– 50 грамів насіння кунжуту;
– 1 чайна ложка солі;
– 50 грамів оливкової олії;
– 300 грамів води.
Приготування:
- Замішуємо всі інгредієнти в однорідну масу. Тісто вийде рідке, але якщо занадто, не бійтесь додати ще борошна.
- Рівномірно розмащуємо тісто на деко, випікаємо на 200 градусів 10 хвилин в духовці.
- Дістаємо та нарізаємо прямокутниками і знову в духовку на 160 градусів 30 хвилин.
Смачного!