Сосиски у тісті, тарталетки та курячі кульки з горіхами – це чудовий вибір для тих, хто прагне здивувати гостей домашніми стравами. А що потрібно для їх приготування, розповідає 24 Канал.

До теми Від корн-догів до фриттати: дуже смачні страви з сосисками

Насамперед для приготування домашніх закусок необхідно подбати про готові м'ясо-ковбасні вироби. Як показує практика, саме страви на основі курячого філе, сосисок і паштету першими "розлітаються" зі столу, тому до вибору цих продуктів варто підійти якомога ретельніше.

Щоб не прогадати, обираючи головний інгредієнт вечора, радимо віддавати перевагу брендам, які зарекомендували свою якість. Приміром, торговій марці "Бащинський", яка більш ніж 25 років виготовляє м'ясні делікатеси з першокласної сировини та дбає, щоб продукти надходили до покупців смачними та свіжими.

МІНІ сосиски в тісті

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 16 штук

Як приготувати сосиски в тісті: простий рецепт / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розкачуємо тісто та розрізаємо на 16 рівних прямокутників.

  2. Змащуємо один кінець прямокутників збитим яєчним жовтком, на інший викладаємо сосиски та посипаємо нарізаною петрушкою. Закручуємо їх в тісто.

  3. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

  4. Змащуємо сосиски в тісті яєчним жовтком, аби при випіканні зарум'янилися.

  5. Випікаємо їх 20 – 30 хвилин.

Закусочні тарталетки з печінковим паштетом

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 10 – 16 штук

Готуємо тарталетки з печінковим паштетом / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Викладаємо в кожну з тарталеток печінковий паштет. Розрівнюємо ложкою.

  2. Зверху кожної викладаємо по 1/2 чайної ложки готового журавлинового соусу.

  3. Подаємо до столу одразу після приготування. За бажанням можна додати мікрозелень.

Кульки з курячим філе та горіхами

  • Час: 10 хвилин (2 години на стабілізацію)
  • Порції: 10 – 14 штук

Курячі кульки з горіхами: рецепт оригінальної закуски / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо дрібними шматочками.

  2. Подрібнюємо волоські горіхи.

  3. Змішуємо нарізане філе, м'який сир, сметану, більшу частину подрібнених горіхів, карі, присмачуємо все чорним меленим перцем.

  4. Формуємо кульки, паніруємо їх в залишках горіхової крихти та відправляємо в холодильник на кілька годин.

Смачного!

Щоб дізнатися, які ще страви можна приготувати, використовуючи продукцію бренду, слідкуйте за ТМ "Бащинський" у фейсбук. Окрім цього, тут ви знайдете новини виробника, анонси нових продуктів та конкурси, які дадуть змогу спробувати ще більше продуктів від ТМ "Бащинський".