Злакове печиво, або хлібці – чудовий варіант для швидкого перекусу, або сніданку. Такі домашні вироби не містять яєць. Їх готують на оливковій олії та воді.

Читайте також Три смачні закуски до столу нашвидкуруч: прості рецепти

Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом поживних, дієтичних коржиків, які точно прийдуть до смаку кожному. До слова, їх обожнює його донечка Злата.

Рецепт злакового печива (коржиків)

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8 штук

Приготування:

  • Замішуємо всі інгредієнти в однорідну масу. Тісто вийде рідке, але якщо занадто, не бійтесь додати ще борошна.
  • Рівномірно розмащуємо тісто на деко, випікаємо на 200 градусів 10 хвилин в духовці.
  • Дістаємо та нарізаємо прямокутниками і знову в духовку на 160 градусів 30 хвилин.

Смачного!