Корн-доги – це популярний американський стріт-фуд, який чудово підійде для швидкого перекусу на вулиці, стане зіркою будь-якого свята, або вечірки.

Читайте також Рецепт курячих гомілок в беконі, що ідеально підійдуть до застілля з сім'єю чи друзями

Корн-доги – це сосиска в кукурудзяному тісті, обсмажені у фритюрі. Їх подають на шпажках, адже так зручно їсти де б ви не були.

️Їх можна готувати з сиром і без, або можна відразу взяти сосиски з сиром. Все залежить від ваших вподобань та можливостей.

Рецепт корн-догів з сосисками та сиром

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 12 – 16 штук

Приготування:

  • Почистьте сосиски від плівки, наріжте їх грубими шматками. Також кубиками наріжте твердий сир.
  • Олію налийте у каструлю чи сотейник та доведіть до 180 градусів.
  • ️Нанизуємо шматочки сосисок на міцні шпажки чередуючи з сиром.
  • ️Для тіста з‘єднуємо яйце, молоко, сіль, цукор, спеції. Збовтуємо все, додаємо борошно кукурудзяне і пшеничне, розпушувач і замішуємо густе тісто.
  • ️Кожну сосиску занурюємо в тісто і смажимо в розпеченій олії близько трьох хвилин.
  • Перед подачею обов'язково полийте їх гірчицею, або кетчупом. Так ваші корн-доги стануть ще смачнішими та апетитнішими.

Смачного!