Ми живемо у швидкому ритмі: дім, робота, спортзал, діти, дім… Але ж де знайти кілька хвилин чи годин на себе? Ми навчимо вас, як швидко приготувати обід чи вечерю так, щоб у вас залишився час на перегляд улюбленого серіалу, або на домашні косметичні процедури.
Читайте також Якщо шаурма – то від Döner Market: чому варто скуштувати смачний і безпечний стрітфуд
Для приготування цього рецепт з курячих гомілок ми обрали мільтипіч, а картоплю фрі можна придбати вже нарізаною та замороженою. У мультипечі вона готується за 10 хвилин без тонни олії.
Рецепт курячих гомілок та французької картоплі в мультипечі
Час: 40 хвилин
Приготування:
- Гомілки миємо та просушуємо паперовими серветками. Додаємо всі спеції та натираємо ними м’ясо. Залишаємо на 30 хвилин промаринуватись під шаром харчової плівки.
- Оберіть на мультипечі режим "гомілки", програма автоматично добирає час та температуру приготування.
- Коли гомілки будуть готові, висипте до мультипечі заморожену картоплю та увімкніть режим "розморожені овочі". Через 10 хвилин вона буде готовою.
- Посоліть картоплю після приготування та подавайте до столу разом із гарячими курячими гомілками. Доберіть до страви улюблений соус: барбекю, дзадзикі, або звичайний кетчуп та насолоджуйтеся відмінною стравою з курятини всією сім'єю.
Смачного!