Мабуть, шаурму можна з легкістю назвати універсальною стравою, адже вона до вподоби всім. З курятиною чи яловичиною, гостра або ж більш ніжна, з цибулею чи іншими овочами – цей стрітфуд має безліч рецептів, серед яких кожен знайде свій улюблений.

Читайте також Проводжаємо тепло: що взяти з собою на барбекю

А от безпечність страви часто піддається сумніву, мовляв, м'ясо може бути не найвищої якості, його походження – під питанням, а соуси та велика кількість білокачанної капусти лише маскують ці недоліки. Однак насправді користь чи шкода стрітфуду залежать від інгредієнтів, а також умов приготування страви. Головне – знайти місце, де б дотримувалися усіх стандартів якості. І таке в Україні є!

Чому варто спробувати шаурму в Döner Market

Döner Market від МХП має єдині технологічні стандарти приготування та сертифіковане виробництво, що відповідає вимогам ДСТУ, ISO 2200, ХАССП, HALAL. Тож жителі як мегаполісів, так і маленьких міст і селищ, в яких є Döner Market, можуть не сумніватись: у кожному шматку шаурми вони отримають гідний смак.

Найсмачніша шаурма – саме тут / Фото Döner Market

Крім цього, у Döner Market добре знають: саме добірні інгредієнти – запорука смачної страви. Відтак кухарі готують тільки з найкращих продуктів, які проходять контроль якості на всіх етапах створення шаурми.

У Döner Market використовують перевірене м’ясо від знаних українських брендів – ТМ "Наша Ряба" та ТМ Skott Smeat. Грильовані шматки курятини чи яловичини у поєднанні зі спеціями та соусами доповнюють овочі, салат і мариновані огірки.

У підсумку споживачі отримують такі потрібні нашому організму білки з м’яса та комплекс вітамінів від овочів. А бонусом є швидкі вуглеводи, що містяться у хрумкому лаваші, створеному без додавання олії.

Асортимент Döner Market потішить любителів стрітфуду не лише традиційною шаурмою, а й апетитним донером. Це знаменита м’ясна страва турецької кухні, приготована на вертикальному грилі з яловичини або курки, що подається з лавашем, салатом, овочами та різними соусами.

Смачне меню у Döner Market / Фото Döner Market

Також у меню Döner Market – наґетси та картопля фрі. А доповнити улюблений стрітфуд можна напоєм: від кави чи чаю на будь-який смак до солодкої води чи соків.

Döner Market стає ще ближче

Наразі мережа Döner Market налічує понад 70 торгових точок у великих та маленьких містах України, а також селищах міського типу. У Львові, Києві, Ужгороді, Хусті, Чопі та інших населених пунктах українці вже мають змогу насолоджуватись безпечною і якісною шаурмою.

Та на цьому мережа не буде зупинятись! До кінця 2022 року кількість локацій Döner Market зросте до 120.

Тепер можна забути про страхи та більше не відмовлятися від улюбленого стрітфуду. Адже з Döner Market потрібно лише обрати смак, який вам більше до вподоби.