Домашні курячі котлети – це справжнє задоволення. Вони пухкі, соковиті, з хрумкою скоринкою. Такі котлети стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру: макаронів, картоплі, гречки чи рису. Також відмінно смакуватиме свіжий овочевий салат чи квашенина.

Читайте також Апетитний Геловін: 3 швидкі страви із курятини, які вразять гостей

Рецепт курячих котлет

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Курячий фарш змішайте з половиною вершків та яйцем. Цибулю перебиваємо блендером і додаємо до фаршу, потім спеції. Слідом додаємо сухарі і ретельно перемішуємо.
  • Даємо постояти масі 15 хвилин, щоб всі інгредієнти змішалися.


Курячі котлети у вершках / Фото з особистого архіву Валентини Саєнко

  • Котлети викладіть на сковорідку ложкою. Смажу їх до рум'яної скоринки, складаємо у форму для запікання. Додаємо решту вершків, часник, трави.
  • Накриваємо все фольгою і запікаємо приблизно 20 хвилин при 180 градусах.

Смачного!