Літня бурякова паста, яка не нашкодить фігурі – відмінний варіант не тільки для сімейного обіду, але й для вечері. Звісно, щоб страва була корисною для організму обирайте макаронні вироби з твердих сортів пшениці та не відварюйте їх до повної готовності.

Читайте також Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня

В Італії макарони готують до стану аль-денте – вони готові, але трішечки тверді. Така консистенція інгредієнта не тільки смакує краще за переварені макарони, а й не зашкодить фігурі.

Рецепт макаронів з буряком

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  • Відварюємо макарони на 1 хвилину менше ніж вказано на упаковці.
  • Відварюємо буряк. Натираємо огірок, віджимаємо зайву воду. Натираємо буряк, вичавлюємо часник, додаємо грецький йогурт, солимо, перчимо та перемішуємо.
  • Додаємо до соусу відварені макарони, перемішуємо. Подаємо до столу гарячими зі свіжим салатом або нарізаними овочами.

Смачного!