19 квітня,
16:03
Улюблена страва дітей – готуємо макарони з особливим соусом
Джерело:
Микола ЛюлькоМами знають, як важко змусити найменших скуштувати приготовані страви, особливо з макаронів чи гречки. Ми дібрали один рецепт, який точно стане улюбленим у дітей.
Рецептом макаронів в соусі песто поділився український шеф-кухар та тато чарівної донечки Злати, Микола Люлько. Кулінар випробував рецепт страви на доньці, тому з впевненістю може казати, що ці макарони діти їстимуть залюбки.
Читайте також Смачно і швидко: рецепт традиційного українського борщу на курячих гомілках
Рецепт макаронів з соусом песто
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
– 400 грамів макаронів;
– 100 грамів свіжого базиліку;
– 12 грамів часнику;
– 50 грамів кедрових горіхів;
– 80 грамів оливкової олії;
– 3 грами солі;
– 30 грамів соку лимона;
– 40 грамів сиру пармезан.
Приготування:
- Відварюємо макарони у підсоленій воді до готовності (згідно з інструкцією на упакуванні).
- В ступці чи блендері перетираємо всі інгредієнти на соус.
- Додаємо готовий соус до гарячих макаронів, а також вливаємо 100 – 150 грамів води, в якій варилися макарони. Швидко перемішуємо і подаємо з тертим пармезаном та свіжим листям базиліку.
Смачного!