Що може бути кращим, аніж з'їсти баночку домашніх маринованих грибочків та додати їх до салату чи просто з'їсти зі свіжою цибулею?! Рецептом цієї смакоти поділилася з читачами українська кулінарка Єлизавета Глінська.

Читайте також Ввечері готуємо, вранці їмо: рецепт маринованих кабачків від Лізи Глінської

Я обожнюю мариновані овочі, особливо грибочки, такі як шампіньйони, гливи. Зараз це найсмачніша закуска, яка готується швидко і просто, а смакує ммм... Просто повторюйте за мною і насолоджуйтесь,
– прокоментувала Ліза.

Рецепт маринованих грибів

  • Час: 10 – 12 годин
  • Порції: 2

Приготування:

  1. Ретельно помийте гриби проточною водою. Відваріть їх у підсоленій воді близько 10 хвилин.
  1. Для приготування маринаду змішайте соняшникову олію, соус, сіль, цукор, чорний перець горошком, лавровий лист, часник та свіжу зелень. Перемішайте.


Ліза Глінська / Фото з особистого архіву кулінарки

  1. Повністю злийте воду з грибів. Гриби додайте до маринаду та перемішайте.
  1. Накрийте гриби харчовою плівкою, залишіть на 10 – 12 годин в холодильнику. Гриби готові до вживання.

Смачного!