Літо в банці: рецепт фантастичного маринованого кавуна
12 липня 2024,
18:56
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо ви ніколи не маринували кавун, спробуйте це зробити цього літа. Взимку ви собі подякуєте.
Маринований кавун виходить дуже смачним та соковитим. Він точно сподобається усім вашим близьким.
Варто спробувати Смакують, як ананаси: простий рецепт варення з кабачків
Маринований кавун
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кавун;
– 5 літрів води;
– 300 грамів цукру;
– 750 мілілітрів оцту 9%;
– 125 грамів солі.
Приготування:
- У великій каструлі з'єднайте воду, цукор, сіль та оцет. Поставте на вогонь і закип'ятіть. Періодично помішуйте, доки цукор та сіль повністю не розчиняться.
- Кавун вичистіть від насіння і зріжте шкірку.
- У киплячий маринад занурте шматочки кавуна і вимкніть вогонь. Залиште на 15 хвилин. Вийміть кавун з каструлі та знову доведіть маринад до кипіння.
- Помістіть кавун у стерилізовані банки й залийте киплячим розсолом. Закрутіть кришками та переверніть банки догори дном. Залиште до повного охолодження.