31 серпня,
10:01
Ідеально для дитини: рецепт млинців та варіанти начинок на щодень
Джерело:
інстаграм Смачні домашні рецептиЯку страву обожнюють діти і готові їсти її хоч щодня? Так, це млинці. А щоб вони не набридали, щоразу змінюйте начинку для них.
Млинці можна готувати як солодкі: з домашнім сиром, шоколадно-горіховою пастою, улюбленим варенням, або солоні: з куркою, грибами, кисло-молочним сиром та кропом. Вони універсальні, тому ви з легкістю можете насмажити їх, а начинку підбирати за настроєм та наявністю тих, чи інших продуктів в холодильнику.
Читайте також Готуємо в мультипечі: рецепт цілої курки гриль з хрумкою скоринкою
Ми підготували рецепт тонких та смачних млинців на молоці. Після приготування та додавання начинки сформуйте їх трикутниками, загорніть конвертом, або скрутіть рулетом.
Популярні варіанти начинок для млинців:
- Відварена курочка + твердий сир.
- Підсмажені гриби + сир.
- Жульєн: курка шматочками + гриби + сир + часник + трішки вершків.
- Свіжий помідор + сир.
- Фахітос: тушкована цибуля + перець болгарський + часник + курка.
Рецепт млинців на молоці
- Час: 60 хвилин
- Порції: 13 – 14 млинців
– 2 сирих курячих яйця;
– 400 мілілітрів молока;
– 4 столові ложки пшеничного борошна (з гіркою);
– 1/3 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 3 столові ложки олії.
Приготування:
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок.
- У мисці спочатку змішайте яйця, цукор, сіль, олію та влийте половину молока. Перемішайте масу та додайте борошно. Знову перемішайте тісто вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
- Влийте решту молока та ще раз перемішайте. Залишіть тісто на млинці відпочити на 5 – 10 хвилин.
- Розігрійте сковорідку на середньому вогні та обсмажуйте млинці з кожного боку по 1 – 2 хвилини.
- Начиніть їх начинкою з відвареної курки та сиру та накрийте шаром харчової фольги. Відправте їх на 10 – 15 хвилин до розігрітої духовки (200 градусів) та запікайте доки сир не розтопиться.
Смачного!