Млинці можна готувати як солодкі: з домашнім сиром, шоколадно-горіховою пастою, улюбленим варенням, або солоні: з куркою, грибами, кисло-молочним сиром та кропом. Вони універсальні, тому ви з легкістю можете насмажити їх, а начинку підбирати за настроєм та наявністю тих, чи інших продуктів в холодильнику.

Читайте також Готуємо в мультипечі: рецепт цілої курки гриль з хрумкою скоринкою

Ми підготували рецепт тонких та смачних млинців на молоці. Після приготування та додавання начинки сформуйте їх трикутниками, загорніть конвертом, або скрутіть рулетом.

Популярні варіанти начинок для млинців:

  • Відварена курочка + твердий сир.
  • Підсмажені гриби + сир.
  • Жульєн: курка шматочками + гриби + сир + часник + трішки вершків.
  • Свіжий помідор + сир.
  • Фахітос: тушкована цибуля + перець болгарський + часник + курка.

Рецепт млинців на молоці

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 13 – 14 млинців

Приготування:

  • Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок.
  • У мисці спочатку змішайте яйця, цукор, сіль, олію та влийте половину молока. Перемішайте масу та додайте борошно. Знову перемішайте тісто вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
  • Влийте решту молока та ще раз перемішайте. Залишіть тісто на млинці відпочити на 5 – 10 хвилин.
  • Розігрійте сковорідку на середньому вогні та обсмажуйте млинці з кожного боку по 1 – 2 хвилини.
  • Начиніть їх начинкою з відвареної курки та сиру та накрийте шаром харчової фольги. Відправте їх на 10 – 15 хвилин до розігрітої духовки (200 градусів) та запікайте доки сир не розтопиться.

Смачного!