Українська кулінарка Єлизавета Глінська поділилася з читачами рецептом відмінного сезонного гарніру з гарбуза, грибів та моркви. Щоб страва вийшла поживною та дієтичною, вона запекла їх в духовці з ароматними травами.
Читайте також Яловичина vs телятина: яке м'ясо обрати
Такий гарнір чудово доповнить страви з курятини, червоного м'яса чи риби.
Рецепт сезонного овочевого гарніру
- Час: 30 хвилин
Приготування:
- Наріжте всі овочі довільними шматочками. Важливо, щоб вони не були занадто великі, або дрібні. Викладіть їх шарами у жаротривку форму для запікання.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Для заправки вичавіть часник, додайте спецій та змішайте все з олією. Рясно полийте цим овочі та посоліть.
- Відправте їх у духовку на 25 – 30 хвилин.
- Готові запечені сезонні овочі подавайте гарячими, або холодними до м'яса чи риби.
Смачного!