Українська кулінарка Єлизавета Глінська поділилася з читачами рецептом відмінного сезонного гарніру з гарбуза, грибів та моркви. Щоб страва вийшла поживною та дієтичною, вона запекла їх в духовці з ароматними травами.

Читайте також Яловичина vs телятина: яке м'ясо обрати

Такий гарнір чудово доповнить страви з курятини, червоного м'яса чи риби.

Рецепт сезонного овочевого гарніру

  • Час: 30 хвилин

Приготування:

  • Наріжте всі овочі довільними шматочками. Важливо, щоб вони не були занадто великі, або дрібні. Викладіть їх шарами у жаротривку форму для запікання.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Для заправки вичавіть часник, додайте спецій та змішайте все з олією. Рясно полийте цим овочі та посоліть.
  • Відправте їх у духовку на 25 – 30 хвилин.
  • Готові запечені сезонні овочі подавайте гарячими, або холодними до м'яса чи риби.

Смачного!