Рецепт смачної пасочки без грама дріжджів від Ольги Сумської вже чекає на вас! Вона пухка, ароматна та трішки нагадує кекс.
Читайте також Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської
Для приготування смачної паски без дріжджів від української зірки вам потрібно мінімум часу, жодних "піднімань" тіста по 2 -3 години не буде, раз, два, три і готово!
Рецепт паски без дріжджів
- Ретельно збийте яйця з цукром до піни, 3 – 4 хвилин збивання міксером має бути достатньо.
- Влийте в яєчну масу тепле молоко та м'яке вершкове масло. Ольга Сумська зазначила, що масло трішки збіжиться, але це так має бути. Продовжуйте збивати масу на малих обертах.
- Ретельно просійте борошно через сито, змішайте з розпушувачем та невеликими порціями вводьте його в яєчну масу.
- Змішайте тісто з цедрою лимона.
- Перекладіть тісто у форму для випікання та відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 40 – 45 хвилин. Смачного!