Ніжну паску можна зробити і на сухих дріжджах. Навіть якщо ви не маєте особливого кулінарного досвіду – з цим рецептом у вас точно вийде ідеальний результат.

Читайте також Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів

Рецепт ніжної паски

Час: 2 години

Порцій: залежить від розміру форм

Приготування:

  1. Спочатку готуємо опару. У тепле молоко додаємо сухі дріжджі та добре перемішуємо. Додаємо столову ложку цукру, дві столові ложки муки і знову перемішуємо. Накриваємо плівкою і ставимо у тепле місце.
  2. Збиваємо яйця міксером до утворення піни, додаємо звичайний та ванільний цукор, сіль та розтоплене вершкове масло. Ще раз добре збиваємо. Додаємо масу та цедру лимона до опари.
  3. Поволі додаємо борошно та вимішуємо тісто, не менше 20 хвилин. У процесі додаємо родзинки та рослинну олію.
  4. Відставляємо тісто, накривши рушником, що "підійшло".
  5. Розкладаємо тісто по формочках і знову даємо йому вирости.
  6. Випікаємо до готовності при 190 градусах.

Смачного!