Випікання печива під час підготовки до новорічних свят – це затишна традиція родом з маминої кухні. Цей простий рецепт здатен повторити навіть зовсім невмілий кондитер.

Цікаво Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою

Рецепт печива на Новий рік

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 15 штук

Приготування:

  1. Змішуйте масло і цукор міксером приблизно 6 – 7 хвилин.
  2. Додайте просіяне пшеничне і рисове борошно.
  3. Перемішуйте деякий час або вимішуйте руками, з’єднавши інгредієнти в кулю.
  4. Загорніть у фольгу і поставте в холодильник приблизно на 30 хвилин.
  5. Розігрійте духовку до 160 градусів.
  6. Присипте кондитерську дошку борошном, розділіть тісто на 3 частини і розкачайте їх у котлети товщиною близько 3 міліметри.
  7. Решту тіста зберігайте в холодильнику.
  8. Формочками виріжте фігурки та викладіть їх на деко, застелене папером для випікання.
  9. Поставте в розігріту духовку і випікайте 15 хвилин.

Для подачі

  • Коли печиво охолоне, прикрасьте його святковою глазурю та улюбленим декором.