Укр Рус
27 листопада, 23:58
3

15 хвилин – і все готово: три найсмачніші салати з пекінської капусти

Пекінська капуста має той універсальний смак, який легко підлаштовується під різні поєднання – від крабових паличок до курки. Вона хрумка, свіжа та має чудовий вигляд.

Салати з пекінською капустою виходять легкими та збалансованими, пише 24 Канал з посиланням на Kwestia smaku. З нею можна швидко зібрати перекус, просту вечерю або святкову закуску. 

Цікаво Це придумав геній: салат зі шпротами, який в десять разів кращий за звичні бутерброди 

Як приготувати салат з пекінської капусти та яблука? 

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2 

Інгредієнти
– пів качана пекінської капусти; 
– 1 морква; 
– 1 яблуко; 
– чверть цибулини; 
– 4 мариновані огірки; 
– 3 столові ложки майонезу; 
– сіль до смаку; 
– перець до смаку. 

Швидко та смачно / Фото kwestia smaku 

Приготування: 

  1. Тонко наріжте капусту, покладіть її у більшу миску, приправте сіллю та перцем і перемішайте.
  2. Очистіть моркву, яблуко, цибулю та огірок.
  3. Натріть їх на крупній тертці та додайте в миску з капустою.
  4. Додайте майонез і ретельно перемішайте. 

Як приготувати салат з крабовими паличками та пекінською капустою? 

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій:

Інгредієнти
– 1 качан пекінської капусти; 
– 7 крабових паличок; 
– пів банки консервованої кукурудзи; 
– 70 грамів сухариків; 
– майонез до смаку; 
– сіль до смаку. 

Готуємо салат з крабовими паличками: дивіться відео 

Приготування: 

  1. Пекінську капусту нашаткуйте тонкими смужками.
  2. Крабові палички поріжте невеликими шматочками.
  3. Додайте кукурудзу, сухарики та сіль.
  4. Заправте майонезом і перемішайте перед самою подачею, щоб сухарики залишилися хрусткими. 

Як приготувати салат з курячим філе та пекінською капустою? 

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4 

Інгредієнти
– 150 грамів пекінської капусти; 
– 100 грамів болгарського перцю; 
– 100 грамів огірків; 
– 15 грамів кропу; 
– 20 грамів лимона; 
– 50 грамів сметани 15%; 
– 20 грамів французької гірчиці; 
– 150 грамів курячого філе; 
– сухий часник, паприка, сіль. 

Як легко зробити святковий салат: відео 

Приготування

  1. Куряче філе натріть сіллю і спеціями та відправте у розігріту до 200 градусів духовку.
  2. Тим часом нашинкуйте капусту, а огірки та перець наріжте шматочками.
  3. Змішайте сметану з гірчицею, лимонним соком, подрібненим кропом та сухим часником.
  4. Коли філе приготується, поріжте його шматочками та відправте в миску до овочів.
  5. Заправте салат соусом та добре перемішайте.

Які ще салати варто спробувати?