Від цих огірків не відірватися – як приготувати пікулі на зиму
29 липня 2023,
13:25
Читать новость на русском
Джерело:
Шуба ЛайфЯкщо ви шаленієте від маринованих огірків, обов'язково спробуйте пікулі. Вони не тільки хрумкі, а й надзвичайно смачні.
Огірки пікулі надзвичайно популярні, як закуска в США. Їх додають до славнозвісних американських хот-догів, сендвічів.
Читайте також Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері
Хоч не обов'язково їх додавати як інгредієнт до страви. Вони прекрасно можуть бути окремою закускою, або подаватися до картоплі пюре з улюбленою котлетою.
Рецепт огірків пікулі
- Час: 60 хвилин
- Порції: 1
– свіжі огірки;
– 3 зубчики часнику;
– половина ріпчастої цибулі;
– морква;
– 1 чайна ложка солі;
– 2 чайні ложки цукру;
– 60 грамів 9% оцту;
– окріп.
Приготування:
- Огірки вимийте, якщо у квартирі спекотно, можна замочити їх на годину в холодній воді.
- Цибулю, моркву почистьте й наріжте кружальцями, а часник можна на половинки. Викладіть на одну чисту банку. Далі закладіть огірки — великі розріжте, маленькі залиште цілими.
- Додайте сіль, цукор, оцет і залийте окропом.
- Поставте в каструлю, застелену чистим рушником, залийте водою по «плічка» і стерилізуйте з моменту закипання 7 – 10 хвилин. Потім вийміть, закрийте та охолодіть.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати кабачковий торт шарами, який не зіпсує фігуру.