Цей торт з кабачка настільки ніжний, збалансований та низькокалорійний, що його можна їсти як ввечері, так і вранці.

Читайте також Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері

Рекомендації щодо приготування:

  • сковорідка має бути маленького діаметра. Так буде зручніше перегортати млинці;
  • перегортайте за допомогою тарілки, так зручніше;
  • не поспішайте перегортати млинець, він має гарно підсмажитись на середньому вогні, інакше буде рватися;
  • кабачок має бути без зайвої рідини;
  • для начинки можна брати будь-що: томати, смажені гриби, цибуля, лосось. Для крему теж: крем-сир, рікотта, йогурт, майонез.

Рецепт кабачкового торта шарами

  • Час: 2 години
  • Порції: 4

Приготування:

  • Кабачок натираємо на тертку. Частину на дрібній, а іншу – на великій. Солимо і перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин. Всю вологу гарно зціджуємо і вижимаємо.
  • Додаємо яйця, 2 подрібнених зубчики часнику та борошно – перемішуємо. Маса має бути густою, як на оладки.
  • Викладаємо на гарячу сковорідку, розмазуємо по поверхні. Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум'яності. У вас вийде орієнтовно 4 млинці.
  • Крем-сир змішаємо з дрібкою солі, зеленню і вершками (чи йогуртом). Перемащуємо кожен кабачковий млинець і перекладаємо тонко нарізаними томатами.
  • Ховаємо в холодильник на 1 годину.

Смачного!