Рецепт печива кураб'є від учасника Мастер Шеф – Володимира Троцького
5 лютого 2021,
14:58
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Володимира ТроцькогоРецепт ідеального пісочного печива з варенням до чаю від Володимира Троцького.
Талановитий кулінар та учасник "Мастер Шеф" Володимир Троцький не перестає дивувати нас смачними рецептами.
Читайте також Як приготувати печиво Сабле з апельсином: рецепт від Лізи Глінської
Печиво кураб'є – улюблений смаколик кулінара, рецептом якого Володимир Троцький вирішив поділитися із читачами.
Не знаю, як вас, але мене це печиво зводить з розуму – це моя слабкість, – прокоментував Володимир Троцький.
Як приготувати пісочне печиво кураб'є вдома
Інгредієнти:– 150 г вершкового масла;
– 60 г цукрової пудри;
– 1 яєчний білок;
– 16 г ванільного цукру;
– 240 г борошна;
– 1,5 ст. л варення.
- М'яке вершкове масло збиваємо із цукровою пудрою за допомогою блендера. Додаємо до маси білок та знову злегка збиваємо суміш.
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Додаємо до масляної суміші ванільний цукор та в 3-4 етапи всипаємо борошно. Щоб отримати красиву пісочну структуру тіста, замішувати його потрібно швидко.
- Готове тісто викладаємо у кондитерський мішок з насадкою "Зірка", в центрі печива робимо невелику ямку та викладаємо густе варення.
- Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво з варенням протягом 10-12 хвилин. Смачного!